Meneer (en Bistro Gustaaf) is niet meer Tommy en Ellen alleen, maar wel dit fantastische team!
Zij zorgen dagelijks voor de heerlijke gerechten, de bediening met de glimlach, en zoveel meer…
Wat een levendig topteam! Ons team blijft uitbreiden, kom ook de nieuwe gezichten ontdekken!

Het team achter Meneer in Wetteren

Inspiratie

Het Art Nouveau huis ‘Villa Hollando-Belge’ naar ontwerp van architect Geo Henderick van 1905 is het fantastische huis van Meneer!

Je kan van dit uniek, bewaard & beschermd monument genieten tijdens een privé-feest of tijdens één van onze gelegenheidsmomenten.

Visie

Meneer creëert menu’s met jonge, frisse gerechten zonder altijd exclusieve of zeer prijzige producten te gebruiken. Hierdoor zal zeker niet ingeboet worden aan kwaliteit, maar zullen onze chefs, door het gebruik van niet alledaagse producten, streven naar betaalbaar plezier op je bord.

We staan op goede voet met de telers en leveranciers uit de buurt, zodat we kunnen werken met streekgebonden producten. De combinatie van deze producten en de wereldse keukenervaringen en achtergrond van onze chefs leiden tot een vernieuwende fusion keuken.

We willen naast de catering met het restaurant in dit prachtige pand ook een plaats creëren waar je elk seizoen kan genieten van een menu met de bijhorende producten en sfeer.

Seizoensproducten

De menu’s van Meneer zijn in oorsprong gebaseerd op de jaargetijden. We werken met dat wat voor handen is, omdat we geloven in een evenwicht tussen gastronomie en de natuur.
Hierbij houden we rekening met verschillende kalenders:

Overnachten

Gastronomisch genieten zonder zorgen met een overnachting in de buurt. Meneer stelt graag enkele mooie B&B’s aan u voor. (Uiteraard zijn er nog andere mogelijkheden in de buurt…)

Overnachten in Annekin na gastronomisch genieten bij Meneer

Annekin

Bij Annekin krijgt u 5% korting bij reservatie.

De Stuifduinen

De Stuifduinen biedt een culinair arrangement aan bij Bistro Gustaaf, het kleine broertje van Meneer.

Contacteer ons

  Uw Naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw vraag

  Meneer

  Jan Broeckaertlaan 2
  9230 Wetteren

  BE0505874103
  Bank BE71751207301669