Inspiratie

Het Art Nouveau huis ‘Villa Hollando-Belge’ naar ontwerp van architect Geo Henderick van 1905 is het fantastische huis van Meneer!

Je kan van dit uniek, bewaard & beschermd monument genieten tijdens een privé-feest of tijdens één van onze gelegenheidsmomenten.

Visie

Meneer creëert menu’s met jonge, frisse gerechten zonder altijd exclusieve of zeer prijzige producten te gebruiken. Hierdoor zal zeker niet ingeboet worden aan kwaliteit, maar zal Tommy, door het gebruik van niet alledaagse producten, streven naar betaalbaar plezier op je bord.

We staan op goede voet met de telers en leveranciers uit de buurt, zodat we kunnen werken met streekgebonden producten. De combinatie van deze producten en de wereldse keukenervaringen en achtergrond van Tommy leiden tot een vernieuwende fusion keuken.

We willen naast de catering met het gelegenheidsrestaurant in dit prachtige pand ook een plaats creëren waar u elk seizoen kan genieten van een menu met de bijhorende producten en sfeer.

Seizoensproducten

De menu’s van Meneer zijn in oorsprong gebaseerd op de jaargetijden. We werken met dat wat voor handen is, omdat we geloven in een evenwicht tussen gastronomie en de natuur.
Hierbij houden we rekening met verschillende kalenders:

De groentenkalender   |   De fruitkalender   |   De viskalender   |   De kruidenkalender